Blij Tarwevrij

Gezonde, gevarieerde & verantwoorde voeding zonder tarwe

Pasta gamba’s

Gamba’s zijn echt mijn favoriete eten, die zou ik iedere dag kunnen eten! Als tapas, in een curry of zoals hier met pasta. Zo simpel mogelijk in ieder geval, want dan komen de gamba’s het beste tot zijn recht. Zeker deze, die ik bij de viskraam op de markt kocht.

Ingrediënten:

  • 2 personen spaghetti(glutenvrij of spelt)
  • 10-12 verse gamba’s
  • 3 knoflookteentjes
  • Snufje cayennepeper
  • Handje rucola
  • Halve citroen (sap)

Bereiding:

Pel en maak de gamba’s schoon. Kook de spaghetti volgens de verpakking. Verhit in een koekenpan olijfolie. Bestrooi de gamba’s met de cayennepeper. Pers de knoflookteentjes in de pan uit. Voeg de gamba’s toe en bak kort.

Verdeel de spaghetti over twee borden, verdeel de gamba’s hierover (met de olie en knoflook uit de pan) en pers de citroen erboven uit. Garneer met een toefje rucola.

Ps. Het is de bedoeling dat er veel knoflook in zit!

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 Blij Tarwevrij

Theme by Anders Norén