Blij Tarwevrij

Gezonde, gevarieerde & verantwoorde voeding zonder tarwe

couscous salade

Ingrediënten: (voor 2 personen)

  • 2 stuks witvis (ik had dorade)
  • 150 gram (glutenvrije) couscous
  • 1/2 aubergine
  • 100 gram feta
  • 1 el ras el hanout kruiden
  • handje granaatappelpitjes (diepvries)
  • handje munt
  • 1 el olijfolie

Bereiding:

Meng de ras el hanout kruiden met de olijfolie. Marineer de vis in deze mix en laat het liefste een paar uur in de koelkast staan, zodat de kruiden goed in de vis kunnen trekken.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de vis 15 minuten in de oven. Snijd in de tussentijd de aubergine in blokjes. Verhit wat olie in een koekenpan. Bak de aubergine blokjes totdat ze zacht zijn. Kook de couscous volgens de verpakking. Roer de aubergine door de couscous, verkruimel de feta hier door heen. Snijd de munt fijn en meng door de couscous. Doe de granaatappelpitjes erover heen. Leg de vis op de salade.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 Blij Tarwevrij

Theme by Anders Norén